Hranilniki in grelniki vode

Nudimo:


Hranilnik in grelnik vode Sunsystem

Sunsystem proizvaja široko paleto zelo kakovostnih hranilnikov ter grelnikov vode za pripravo tople sanitarne vode in/ali pripravo ogrevalne vode po izjemnih cenah. Vsi grelniki in hranilniki so izdelani iz izbranih materialov vrhunske kvalitete, so ustrezno zaščiteni proti koroziji ter opremljeni s kvalitetno izolacijo.

GRELNIKI SANITARNE VODE:

Na voljo so:
- Brez toplotnega prenosnika
- Z enim toplotnim prenosnikom
- Z dvema toplotnima prenosnikoma

Toplotni prenosniki omogočajo izkoriščanje virov obnovljive energije, kot denimo sončnih kolektorjev ali kotlov na lesno biomaso. Vsi toplotni prenosniki so zasnovani z veliko površino za prenos toplote, s čimer zagotavljajo visoko učinkovitost obratovanja. Na voljo so tudi grelniki sanitarne vode za sisteme s toplotno črpalko, ki vsebujejo toplotni prenosnik z dodatno, povečano površino.

HRANILNIKI OGREVALNE VODE

Zbirajo toploto, ki jo proizvaja kotel in so primerni za vse vrste ogrevalnih sistemov. Proizvedena energija se zbira in ohranja v vmesnem hranilniku ter se lahko uporablja celo, ko je kotel ohlajen. Na voljo so hranilniki:

- Brez toplotnega prenosnika
- Z enim toplotnim prenosnikom
- Z dvema toplotnima prenosnikoma

KOMBINIRANI HRANILNIKI ZA OGREVALNO VODO TER PRIPRAVO TSV

Na voljo sta 2 seriji kombiniranih hranilnikov po sistemu:

- Zgradba »hranilnik v hranilniku« (serija KSC) - hranilnik tople sanitarne vode je zaščiten s titanovim emajlom in anodo ter vmesni hranilnik, ki napaja sistem za ogrevanje prostorov. Omogoča uporabo do 3 zunanjih virov toplote in možnost uporabe komponente el. gretja.

- Zgradba s cevnim prenosnikom v hranilniku (serija HYG) – fleksibilna nareberna cev iz nerjavečega jekla za toplo sanitarno vodo + hranilnik, ki napaja sistem za ogrevanje prostorov. Sanitarna voda se v trenutku ogreje, saj teče skozi cev iz nerjavečega materiala z veliko površino. Na ta način ostane vroča voda sveža, čista in brez usedlin. Na voljo brez, z enim ali z dvema toplotnima prenosnikoma.


Hranilniki in grelniki vode De Dietrich

Ponudba hranilnikov in grelnikov vode De Dietrich sledi najnovejšim dosežkom na področju razvoja modernih tehnologij. Najboljši izdelki omogočajo natančno prilagajanje dejanskim potrebam, bodisi gospodinjstvom, bodisi večjim poslovnim in industrijskim objektom.

Vsi izdelki so izdelani premišljeno, iz izbranih materialov in z najboljšimi rešitvami. Na voljo so grelniki in hranilniki številnih dimenzij, brez toplotnega izmenjevalca, z enim ali dvema toplotnima izmenjevalcema. Primerni so za vse vrste ogrevalnih sistemov.

Na voljo so:

• Grelniki sanitarne vode
• Hranilniki ogrevalne vode
• Kombinirani hranilniki za ogrevalno vodo ter pripravo tople sanitarne vode


Želite pridobiti ugodno ponudbo? Pokličite nas na 040 422 157 ali nam pošljite povpraševanje >