instalAD123instalAD123 Sanitarne toplotne črpalke - Toplotne črpalke za sanitarno vodo

Sanitarne toplotne črpalke

Toplotna črpalka za sanitarno vodo Kaliko

Z emajliranim grelnikom prostornine 270 litrov poskrbi za toplo sanitarno vodo tudi za 6 člansko družino. Izbira Kalika je odlična rešitev za novogradnje kot za prenove obstoječih objektov. Zelo praktična rešitev je namestitev toplotne črpalke Kalika v kombinaciji s kotlom (plin, kurilno olje, lesna biomasa), katerega se enostavno priključi na sanitarno toplotno črpalko. Obenem jo je možno kombinirati tudi s solarnim sistemom. Kompaktna dimenzija in enostavna vgradnja omogočata vgradnjo De Dietrichove toplotne črpalke za sanitarno vodo praktično v vsak prostor (dimenzije 80cm × 80cm) v domu.

Učinkovito tehnologijo ogrevanja sanitarne vode dokazuje visok izkoristek toplotne črpalke Kaliko (COP 3,4 v skladu z EN 16147) ter tehnične karakteristike kot so npr. vgrajen kakovostni rotacijski kompresor, titanova tokovna anoda, katere življenjska doba je trajna, inki zagotavlja varovanje notranjosti grelnika. Za preprečevanje nastajanja vodnega kamna je vgrajen aluminijasti kondenzator velike površine speljan po zunanji strani grelnika obenem pa emajliran jeklen grelnik poskrbi za popolnoma neoporečno toplo vodo. Kaliko ima široko območje delovanja, saj deluje med -5 C in +35 C vstopnega zraka, odlikuje pa jo tudi izredno tiho delovanje (35,2 dB(A) – merjeno na oddaljenosti 2m).

Kaliko preko napredne upravljalne enote z velikim digitalnim LCD ekranom omogoča popoln in intuitiven nadzor nad pripravo tople sanitarne vode. Upravljalna enota omogoča časovno nastavitev ogrevanja tople sanitarne vode kar v praksi pomeni, da se lahko voda ogreva tudi v znižani tarifi električne energije. Mogoča je pestra izbira med intenziteto oziroma načinom ogrevanja (Auto, Eco, Hitro ogrevanje., Počitnice), ...

OPIS IZDELKA:

• Idealna za priključitev k obstoječemu ogrevalnemu sistemu
• Primerna tudi za novogradnje
• Prostornina grelnika od 210 do 270 litrov
• Samostojno ogreva sanitarno vodo do 65 ˚C
• Območje delovanja med -5 ˚C in +35 ˚C
• Tiho delovanje - 35,2 dB(A) – merjeno na oddaljenosti 2m
• Napredna upravljalna enota z digitalnim LCD displejem
• Enostavna namestitev naprave


Želite pridobiti ugodno ponudbo? Pokličite nas na 040 422 157 ali nam pošljite povpraševanje >