Solarni sistemi

Nudimo:


Solarni sistem De Dietrich

Solarni sistem Dietrisol omogoča s svojo vrhunsko tehnologijo tudi do 40% znižanje stroškov ogrevanja. Enostavno se vključi v katerikoli ogrevalni sistem in poveže s kotli na lesno biomaso, plin, olje ali toplotno črpalko.

Solarni sistem Dietrisol zagotavlja zanesljivo toploto ter udobje, hkrati pa odseva odgovorno ravnanje do okolja. Izkorišča sončno energijo, ki je brezplačna, neomejena ter okolju prijazna.

Dietrisol solarni sistem sestavljajo trije glavni elementi:

• Sprejemniki sončne energije učinkovito pretvorijo sončno energijo za pridobivanje tople sanitarne vode in/ali ogrevanje prostorov. Na voljo so visokozmogljivi in zanesljivi:

- Ploščati sprejemniki sončne energije
- Vakuumski sprejemniki sončne energije

• Solarni grelniki in hranilniki vode se odlikujejo po izjemni estetiki ter naprednih in varčnih rešitvah. Za optimalno izrabo solarne energije De Dietrich proizvaja:

- Solarne grelnike za pripravo tople sanitarne vode
- Solarne grelnike/hranilnike za pripravo tople sanitarne vode in ogrevanje prostorov

• Regulacije solarnega sistema optimirajo pridobivanje sončne energije, zagotavljajo samostojen in učinkovit nadzor delovanja sistema ter omogočajo preprosto rokovanje za uporabnika.

Celovite, učinkovite in ekonomične rešitve De Dietrich nudi tudi s/z:

• Solarnimi paketi, z vsemi potrebnimi sestavnimi deli in elementi za vgradnjo le - teh
• Večjimi solarnimi sistemi, ki izkoriščajo sončno energijo in zagotavljajo udobje večjim objektom


Solarni sistem Sunsystem

Cenovno dostopni, hkrati pa kakovostni in preizkušeni solarni sistem blagovne znamke Sunsystem imajo dolgoletne izkušnje s področja izrabe obnovljivih virov energije. Solarni sistem je bistveno bolj učinkovit ob pravilnem razumevanju izrabe sončne energije. Sunsystem je moč enostavno kombinirati z drugimi ogrevalnimi sistemi in kotli na lesno biomaso, plin, olje ali toplotno črpalko. Solarni sistem Sunsystem izrablja sončno energijo za pridobivanje tople sanitarne vode in/ali ogrevanje prostorov ter ponuja primerno rešitev za vsak dom.

Sunsystem nudi predvsem:

• Sončne kolektorje
• Solarne grelnike za pripravo tople sanitarne vode
• Solarne grelnike/hranilnike za pripravo tople sanitarne vode in ogrevanje prostorov
• Solarne pakete

Želite pridobiti ugodno ponudbo? Pokličite nas na 040 422 157 ali nam pošljite povpraševanje >